Riina & Kalle

Minu kõige esimene kokkupuude stuudios pildistamisega oli just Riina käe all. 
Ma arvan, et siis ma olin teadlikult pilti teinud äkki vaid paar kuud. Riinaga olid meil ühised tuttavad ja kuna ta ise on ka fotograafiaga soojades suhetes, siis lubas ta mul oma stuudios katsetada. Ja tegelikult ma adusin juba siis, et mulle meeldib valgust näha, mitte sättida :) 

Ja nüüd, ma ei tea kui palju aastaid hiljem, valis ta just minu oma abiellumise päeva tähistamise pilte tegema!

Õues oli jahe ja kuna pulmareis oli kohe ukse taga, siis külmetamise riski me ei võtnud. Tegime kiirelt ja värviliselt väikese seeria stuudios ( naturaalne valgus, mm....) ja teel autoni ka mõned keerutused värskes õhus. Aeg lendas ja pildid tulid ka minu arvates vahvad ja värviküllased!

Palju õnne Riina ja Kalle!

Eelmine
Paula pere
Järgmine
Mirjami pere

Vastused puuduvad

Email again: